Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu viljalla. Valmistettu selkä- ja puoliselkälihaksista, sekä pitkistä, lannerangan ja rintarangan lihaksista, suolattu, maustettu ja täytetty suoleen, joka on käynyt läpi asianmukaisen kypsymisprosessin vähintään 70 päivän ajan.
Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty.
Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja.
Paino: 0,7-1,2 kg
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C.
Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty
Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli
Paino: 0,7-1,2 kg
Iberian Bellota -kinkku tunnistetaan sen pitkänomaisesta muodosta, jossa on tumma ja kulunut sorkka, tyypillinen kentällä liikkuville yksilöille. Siinä on intensiivinen ja kiiltävä väri, jossa on runsaasti valkoisia suonia rakenteessaan. Maistettaessa siitä erottuu voimakas ja kestävä aromi, jossa on vivahteita pähkinöistä ja maasta, mikä luo mehukkaan tasapainon suolaisuuden ja huolellisen kypsymisen välillä, yhdistettynä pitkään ja miellyttävään jälkimakuun.
joka konkretisoi entisestään kokemusta, jonka tämä luonnon mestariteos tarjoaa kielelle.
Kansainvälisten suurten kysymysten tuntemuksensa vuoksi viestintäosastot luottavat meille säännöllisesti kansainvälisen median artikkeleiden kääntämistä. Tämä auttaa heitä arvioimaan paremmin toimintojensa vaikutuksia sekä heidän paikallista mainettaan.
Alto International tarjoaa myös ulkomaisen lehdistön tarkastelupalvelua ja artikkelien tiivistämistä. Tämä palvelu mukautuu ajankohtaisuuteen sekä asiakkaan aikarajoihin, jotka usein liittyvät kiireellisiin tilanteisiin (kriisiviestintä).
Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua.
Tiukasti maustetut lihat ja makkarat mahdollisimman luonnollisella tavalla.
Terveellisiä ja yksinkertaisia elementtejä, joiden avulla voi löytää uudelleen vanhojen maalaistapojen ja maamme makuja.
Salame Piacentino DOP on lihatuote, makkara, karkea, joka on valmistettu laihasta lihasta ja pienestä prosentista rasvaosia sioista, jotka kuuluvat Large White- ja Landrace Italiana -rotuihin, Duroc-rotuun tai muihin Italian raskaan sian kanssa yhteensopiviin rotuihin.
GR 0, 591
HINTA PER KG EURO 8,00
PAKKAUS 5 KPL
MINIMI TILAUS 50 PAKKAUSTA 5 KPL
VOIMASSAOLO 29/09/2025
Serrano-kinkku Reserva, jonka kuivausaika on 18 / 22 kuukautta, ja keskimääräinen korkea paino ja rasvaprosentti, miedolla maulla ja hyvin vähän suolaa.
Tämä on viipaloitu muoto tyhjöpakatuissa 100 g:n astioissa, viipaleiden erottimella.
Käännöstoimintamme hoitaa kansainvälisten tarjousasiakirjojen (tekniset ja hallinnolliset eritelmät) kääntämisen espanjaksi sekä espanjasta haluamiisi kieliin kaiken teknisen dokumentaation kääntämisen. Tarjoamme myös virallisia oikeaksi todistettuja käännöksiä yli 50 kielelle. Asiakirjojen taitto kaikissa tietokoneformaatissa tarvittaessa. Vakuutamme luottamuksellisuuden. Tarjoamme kiireellisiä käännöspalveluja tarvittaessa. Yrityksemme on rekisteröitynyt valtion viralliseen tarjouskilpailijoiden ja luokiteltujen yritysten rekisteriin korkeimmassa kategoriassa tarjotakseen käännöspalveluja minkä tahansa summan osalta Espanjan julkisissa organisaatioissa ja instituutioissa: Alaryhmä T-05 Kääntäjien ja tulkkien palvelut – Kategoria D (korkein kategoria).
COURTIN HERVOUET: lintujen ja riistan asiantuntija Rungisissa.
Yhtiö COURTIN HERVOUET tarjoaa kattavan valikoiman lintua, foie gras'ia ja riistaa. Ankka, kana, kanaemo, kukko, kalkkuna, kani, porsas, lammas, kyyhkynen, olemme laadukkaiden tuotteiden (sertifikaatit, nimitykset, valikoidut kasvatukset) ja paikallisten tuotteiden (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…) asiantuntijoita. Meidän lintujen valikoima: Bresse-linnut, Gersin linnut, jotka on kasvatettu ulkona, maatilalinnut ja punalaput, luomulinnut, perinteiset maatilalinnut. Halal-linnut: Yhtiö Courtin-Hervouet myy lintuja ja halal-tuotteita. Meillä on myös kattava valikoima standardilintuja ja halal-tuotteita, pakkausratkaisuja tarpeidesi mukaan ja mahdollisuus käsitellä suuria määriä. COURTIN HERVOUET on Galician lihan tukkumyyjä Rungisissa. Ota yhteyttä 01 41 73 09 80 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen contact@courtinhervouet.com.
"Silta Espanjalaisen Huippuosaamisen ja Italialaisen Markkinan Välillä"
Origini syntyi suojellakseen ja arvostaakseen korkealaatuisia espanjalaisia huippumerkkejä Italiassa, tavoitteena tarjota ainutlaatuinen palvelu kaikille espanjalaisille tuottajille, jotka pyrkivät huippuosaamiseen ja haluavat tulla tunnetuiksi rajojensa ulkopuolella. Origini on enemmän kuin yritys: se on intohimo espanjalaisten tuotteiden aitojen juurien etsimiseen. Vuosien ajan olemme sitoutuneet tuomaan esiin parhaat lihat ja parhaat merkit, joita espanjalainen markkina tarjoaa, luoden tärkeitä synergioita monien suurimpien jakelijoiden kanssa Italiassa.
"Yhteisen Huippuosaamisen Projekti..."
Originin visio on tarjota kaupallisille kumppaneilleen "WIN WIN" -projekti, jossa luodaan edullinen tilanne kaikille osapuolille. Origini pyrkii tulemaan viitepisteeksi italialaiselle jakelulle, joka haluaa erottua tuotteidensa laadulla ja aitoudella, tarjoten ei vain ainutlaatuisia kulinaarisia kokemuksia, vaan myös kiehtovia tarinoita käsityöläisistä tai yrittäjistä, jotka uhrauksilla ja omistautumisella onnistuvat erottumaan laajalla espanjalaisella alueella.
"Matka Makuun ja Aitouteen..."
Gastronomisista herkuista, kuten Cantabrianmeren anjoviksista, lihansyöjille suunnattuihin mestariteoksiin espanjalaisista ja portugalilaisista alkuperäislihavalikoimista aina parhaisiin Patanegra-lihoihin. Yhteistyömme heijastavat sitoutumistamme eksklusiivisuuden ja laadun etsimiseen. Jokainen yritys on valittu huolellisesti ja tarkasti tarjotaksemme vaativimmille asiakkaillemme jatkuvuutta, laatua ja aitoutta.
Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnolliseen sianpaksusuoleen täydellisessä kypsymistilassa.
Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet
Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesoista, jotka sijaitsevat pääasiassa Salamancassa.
Käytetyt käsittelyt
Iberialaisissa Brisa-tuotteissa kaikki makkarapalat käyvät läpi seuraavat käsittelyt: jauhaminen, ainesosien lisääminen ja vaivaaminen, jäähdytyksessä asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen.
Makkaroiden hyödyt
Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa.
Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ
Rasvat: 38.5 g
Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g
Hiilihydraatit: 2.1 g
Sokerit: 1.3 g
Proteiinit: 26 g
Suola: 3 g
Vapaana kasvatettujen iberian sikojen paletot, jotka tulevat Extremaduran Dehesas-alueelta, ja joita on ruokittu yksinomaan tammenterhoilla montanera-kauden aikana. Paleta, jonka kypsyminen on yli 24 kuukautta.
Iberico de bellota -makujen herkullinen versio pienemmässä muodossa.
Kinkku, joka on valmistettu puhtaista iberialaisista sioista, joita kasvatetaan laajasti dehesassa. Sertifioidut laatupalat, jotka on valmistettu iberialaisen standardin mukaan.
Paranneltu lihatuote, joka on valmistettu lihasta, joka vastaa lihasmassaa, jossa on luuta, jalkaa ja kavioita Iberian sian takapään puolikkaasta. Sika on ruokittu viljalla ja luonnonvaroilla, ja tuote on soveltuva ihmisten kulutukseen.
Paino per kappale, noin 4,5 kg.
Paino: 3-5 kg
Niille, jotka nauttivat hyvästä ja terveellisestä ruoasta, Ismael’s Kebab tuo markkinoille Doner Kebab -naudanlihaa viipaleina ja kalkkunaa, tuote, jolla on vertaansa vailla oleva maku.
Tämän tuotteen avulla asiakkaamme valmistavat jo baareissaan ja ravintoloissaan herkullisimpia ruokia tästä lihasta. Meiltä löytyy myös erilaisia vaihtoehtoja, kuten kebab punaisesta kanasta, valkoisesta kanasta, naudanlihasta ja monista muista.
Erinomainen Doner Kebab naudanlihasta ja kalkkunasta, Ismael’s Kebab -merkin oma, joka tarjoaa premium-laatua.
ÄLÄ JÄTÄ DONER KEBABIA VÄLIIN!
.
Meillä on Döner kebab -palasia, jotka painavat 10–25 kg, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.
HALAL-sertifioitu.
Hintaan sisältyvät verot. Toimitus on täysin ilmainen.
Kaikki porsaat ovat sertifioituja luomutuotannossa. Ne ruokitaan sertifioiduilla luomuviljoilla, jotka ovat peräisin tilaltamme.
Sian kuivasalami on pakattu vakuumiin.
Takuu ilman laktoosia ja ilman nitriittisuoloja.
Parasta ennen -päivämäärä: 3 kuukautta.
Paino: 190g
Aitoja makuja Venezuelasta jokaisessa suupalassa.
María Antonia Gourmetissa kutsumme sinut nauttimaan parasta maastamme perinteisillä ja rakkaudella valmistetuilla ruoilla. Jokainen suupala saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi, makujen herättäessä juuriamme.
María Antonia Gourmetissa, jota johtaa Cao, emme vain kutsu sinua syömään, vaan nauttimaan aidosta venezuelalaisesta kokemuksesta.
Sijaitsemme Molins de Reissä, rauhallisessa nurkassa Barcelonan ulkopuolella, ja olemme tuoneet parasta maastamme jaettavaksi kanssasi. Inspiroiduimme isoäitiemme resepteistä, ja jokainen ruoka on täynnä perinnettä, rakkautta ja makuja, jotka tekevät Venezuelasta niin erityisen paikan.
Jokaisella suupalalla tunnet olosi kotoisaksi.
Tutustu menuumme ja elä ainutlaatuinen kokemus!
Suurin osa Indonesian väestöstä on riippuvainen maataloudesta. Monet ihmiset, noin yli 40 % työvoimastamme, työskentelevät maataloussektorilla.
Riisi on pääviljamme. Olemme yksi maailman viidestä suurimmasta riisin tuottajamaasta. Indonesiassa viljelemme riisiämme yli 10 miljoonan hehtaarin alueella.
Ja nyt edistämme myös luomuviljelymenetelmiä suojellaksemme ympäristöä ja varmistaaksemme kansamme elinkeinon. Olemme siirtymässä luomuruoan tuotantoon.
Jos haluat tietää lisää indonesialaisesta riisistä tai tuoda sitä Italiaan, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@itpcmilan.it
Serrano Reserve -kinkku, jonka kuivausaika on 18–22 kuukautta, ja keskimääräinen korkea paino ja rasvaprosentti, miedolla maulla ja hyvin vähäisellä suolalla.
Tämä on luuton kinkku, jossa on koko nahka takana.
Serrano-jammi, joka on erinomaisen serrano-sian lihaa, on saanut "Denominación Origen Teruel" -nimityksen ja se on useaan otteeseen palkittu Teruelin parhaana jammina.
Saadakseen alkuperämerkinnän, jammin on täytettävä vähimmäisvaatimukset, jotka sisältävät kypsymisaikojen, vähimmäispainon, vanhempien rotujen (Duroc ja Landrace) sekä rehujen, joilla eläimiä ruokitaan, jotka on valmistettava vain maakunnan viljoista, ja monia muita parametreja, jotka varmistavat tuotteen korkeimman laadun ja luotettavuuden.
Vain ne jammit, joilla on "Denominación Origen Teruel" -merkintä, ovat sellaisia, jotka tulevat numeroidulla etiketillä ja takana poltettuna tähtenä. Tuote on purppuranvärinen, joka hipoo grana-väriä, sillä on mieto aromi ja korkea rasva-infiltraatio. Kappaleet ovat yleensä keskipainoisia/korkeita ja niissä on korkea rasvaprosentti.